duminică, 4 septembrie 2011

Gandacii de bucatarie - metode de combatere a gandacilor

Gandacii de bucatarie
sunt problema dezagreabila in multe din locuinte. De foarte multe ori realizam mult mai tarziu ca in locuinta noastra exista o colonie de musafiri nepoftiti si incepem sa cautam solutii antigandaci. Si asta datorita faptului ca in general gandacii sunt activi pe timpul noptii. Aceste mici vietati nedorite vor folosi orice cale cat de mica pentru acces, orice orificiu, crapatura sau scurgerea de la chiuveta poate fi usa de intrare. Gandacii de bucatarie se odihnesc ziua in locuri ascunse, de unde ies noaptea pentru a se hrani; ei au un simt olfactiv foarte puternic si instincte de supravietuire deosebite. Daca vei vedea un gandac in timpul zilei in bucatarie, inseama ca ai o problema serioasa cu aceste insecte.


Gândacul negru de bucătărie preferă un mediu cald şi umed, cu temperaturi de 20-29° C şi o umiditate relativă a aerului de cel puţin 60 %. În condiţii optime, gândacii din această specie se reproduc pe tot parcursul anului. Capsulele de ouă produse de femelă sunt colorate roşu — maro până la negru, conţin aproximativ câte 16 ouă şi sunt purtate de femelă timp de cinci zile. Apoi sunt depuse într-un loc ferit şi cald. După o perioadă de dezvoltare de 42-81 de zile, larvele tinere ies din ouă, ele urmând a năpârli de şapte ori până a ajunge la maturitatea sexuală. Durata dezvoltării lor depinde mult de temperatură şi este de 4-18 luni. Insectele adulte au o speranţă de viaţă de 5-6 luni. În timpul vieţii o femelă produce aproximativ 70-190 de ouă. Specia atinge o viteză de deplasare de 1,5 m/s (5,4 km/h) şi este astfel deţinătoarea recordului  la viteză dintre insecte.

Ulterior, gandacii isi vor realiza un cuib in locul cel mai putin vizitat de catre oameni. In cele mai multe cazuri coloniile de gandaci vor vietui sub parchet, dulap sau in mici crapaturi . Pentru a preveni si a indeparta cuiburile lor, va recomandam aparat gandaci cu unde electromagnetice, care va protejeaza peretii Dvs.Gandacul maroniu de bucatarie
Foarte comun în bucătării, trăieşte în spatele mobilierului sau printre pungile cu alimente. Se recunoaşte după coloritul brun-roşcat al corpului şi aripilor, iar pe torace se observă două linii paralele de culoare mai întunecată. Abdomenul se termină ascuţit.Cum scapam de gandaci ?
Pentru a inlatura definitiv colonia de gandaci din habitatul nostru trebuie sa parcurgem mai multe etape antigandaci:

1. In prima etapa vom trece la depistarea locatiilor unde se adapostesc acesti oaspeti nedoriti. Vom curata locurile  si de asemenea vom inlatura orice sursa de hrana pentru gandaci. Vom curata temeinic fiecare particica a bucatariei, inclusiv aragaz, in spatele frigider si vom stropi locurile aceste cu solutia preparata Taifun sau Fendona. Prepararea solutiei: Se aplica 20 - 30 ml intr-un litru de apa. Doza de 30 ml este recomandata ca tratament initial sau cand infestarile sunt severe. Dozele mai scazute (20 ml) vor fi folosite impotriva gandacilor si ca tratament de intretinere. Se aplica prin aparate de stropire, cum ar fi recipientul de stropit geam.


2. O alta etapa foarte importanta este astuparea orificiilor din perete sau orice alta cale de acces. Pentru aceasta putem folosi chit de reparatii sau silicon.

3. In cea de-a treia etapa vom utiliza aparate cu unde electromagnetice sau cu ultrasunete.

Modul în care gandacii sunt afectati  de ultrasunete folosind aparat gandaci:
Gandacii au un sistem nervos care se extinde în întreagul lor corp, de accea  mulţi  entomologisti  spun, ca  „gandacii gandesc cu corpul lor exterior". Comportamentul lor instinctiv se bazează pe sistemul lor nervos periferic, precum şi  pe senzori, ceea ce face ajuta la un comportament de răspuns mai rapid. In cazul în care ultrasunetele  afecteaza perceptia senzoriala, se creaza un mediu  incomod pentru ei fapt care ii determină să fugă din zona protejată de ultrasunete(aparat gandaci), în căutare de locuri mai sigure. Prin metoda aceasta utilizand aparat gandaci evitam moartea şi descompunerea lor.

Iata cateva dintre propunerile de aparat antigandaci:

Aparat gandaci cu unde electromagnetice

Set de doua aparat antigandaci la pretul de doar 99.99 Ron.  Suprafata de actiune la cele doua produse este 460 mp.

Pachetul din aceasta oferta contine 2 bucati din produsul aparat cu unde electromagnetice antirozatoare, antidaunatori, antiinsecte, antigandaci.  Pretul unui singur aparat gandaci este 67.32 Ron.


Solutiile moderne oferite de aparateultrasunete.ro sunt produse nepoluante, fara mirosuri neplacute, silentioase si deosebit de eficiente. Produsele noastre pot fi utilizate acasa, la birou, in depozite, hoteluri, restaurante, fabrici, etc.     
Aparat antigandaci si anti-rozatoare tine la distanta insectele neplacute: gandaci, muste, paianjeni, furnici, purici, dar este foarte bun impotriva soarecilor si a altor rozatoare.  Este ideal pentru folosirea in locurile locuite, in subsoluri, in camare, in birouri, in cabane, etc. Cel mai modern aparat cu unde electromagnetice  impotriva gandacilor si rozatoarelor, este ecologic deoarece nu trebuie sa utilizati substante chimice care dauneaza mediului inconjurator.

Instalare si functionare:
Aparatul antigandaci si antirozatoare trebuie conectat la priza (230 V)
Aparat gandaci: functioneaza pe principiul undelor electromagnetice - valuri silentioase.


Aparat gandaci cu ultrasunete
Aparat gandaci cu ultrasunete contra rozatoare, lilieci si gandaci 11 RC (120mp) (super-oferta)
99,84 RON cu TVA

Este un aparat gandaci mic cu o putere mare care se bazeaza pe ultrasunete emise intermitent, ultrasunete ce afecteaza sistemul nervos al gandacilor, rozatoarelor, liliecilor, alungandu-le din raza de actiune pe care o acopera.


Dispune de cablu extensibil pentru o pozitionare cat mai eficienta a dispozitivului, astfel dumneavoastra veti putea sa amplasati pe aparat antigandaci si in locurile greu accesibile.

Date tehnice:

- acopera o arie de 120 mp la interior
- functioneaza conectat la retea electrica (110/230 V)

Produs in Spania.

www.aparateultrasunete.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

Etichete: aparat gandaci, aparat antigandaci, antigandaci, anti gandaci, ultrasunete gandaci, aparat ultrasunete gandaci, aparat impotriva gandacilor, aparat anti gandaci, aparat contra gandacilor, aparat antigandaci si antirozatoare, anti gandaci de bucatarie, anti gandaci bucatarie

Un comentariu: