marți, 11 februarie 2014

Ce se întâmplă cu acești gândaci negrii, care sunt atât de mari încât îi puteți înhăma?


 
Ei bine,
 aceștia sunt numiti gândaci orientali și pot îi pune în dificultate pe cei mai experimentați tehnicieni de combatere a dăunătorilor.
Cel mai bun mod de a trata spațiul invadat este de a utiliza patru produse în
 paralel.

1. Un aparat ultrasunete care să îndepărteze gândacii maturi pentru a împiedica reproducerea lor. Această metodă înseamnă și prevenirea apariției gândacilor. Produsul recomandat de noi este aparatul cu ultrasunete 6 RC, care acționează pe o suprafata de 20 mp.


2. Globol gel este destinat pentru distrugerea gândacilor mici și maturi.
Pasta se aplică în cât mai multe locuri. Se pun picături de gel în cât mai multe locuri prin care gândacii pot trece. Se recomandă repetarea procedurii după câteva săptămâni.
3. Capcana gandaci 5 Trapps conține 5  plăci adezive, cu o substanță chimică ce atrage gândacii, iar lipiciul de pe placa îi reține. Aceștia vor muri în cele din urmă din cauza infometării.

4. Un insecticid poate anihila ouăle înainte de eclozarea lor. Un astfel de insecticid ar fi Insektumul, care combate gândacii prin acțiunea de contact și ingestie. Eficacitatea sa deosebită este dată de faptul că substanța activă formează particule care se lipesc de corpul gândacilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu